Saturday, 4 October 2014

Annabelle films


Assalamualaikum
ramai orang tengah dok canang2 tentang filem annabelle nie. si patung berhantu. eeee. aku sebenarnya tak berapa suka cerita hantu. dan aku tak suka patung yang ada ciri2 macam manusia. sejak dulu kala aku tak suka patung barbie dan patung kelip2 mata tu. hahaha. aku geli dan takut. 

BEFORE THE CONJURING THERE WAS ANNABELLE
aku belum tengok lagi cerita nie. tapi sinopsis dia ada kat wikipedia. memang patung berhantu la. kena rasuk. uiii seram. hahaha. adik aku dah tengok kat pawagam dengan kawan2 dia. dia kata BOLEHLAHH. the conjuring lagi seram dia kata. DIA KATA LA. aku belum tengok lagi, huahua. banyak spoiler kata tak best. menyesal tengok la apa. woii, dah tau tak best diam2 la. jangan nak jadi spoiler okay.

btw, aku agak tak suka cerita seram2 nie. 
aku benci terkejut. gugur jantung kang.
ilal liqa'

11 comments:

  1. my anak buah mesti suka dapat tgk citer ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. untungnya dapat tengok. .sy blum ada kesempatan lg. . :3

      Delete
  2. mcm best je tgk trailer... hahahhaa....baca dri view org rmai..diorang ckp mmg xbest..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, macam best. . :D tp banyak yang kata biasa2 je. .

      Delete
  3. cerita seram.. memang tak tengok lah kitaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? sbb talkut ke memang tak tengok?? hehehe

      Delete
  4. samalah. taksuka jugak tgk cerita macm ni. kawn ad tgk, dia cakap bdk laki pun ad yg menjerit ==' hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. taksuka2. hehehe kalau dah part budak laki menjerit tu entah seram sangat kot. hahah

      Delete
  5. huish.. memang menyorok belakang handbag je bila tengok citer ni!

    ReplyDelete
  6. Sama la kita. Tak suka cerita seram dan takkan pernah tengok. Kwn ajak tengok buat tak tahu je sebab takut.. Hahahha

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!