Wednesday, 24 September 2014

tetiba aku rasa URL blogspot aku tipikal dan poyo

Assalamualaikum
aku menaip dimalam hari ketika orang sedang tidur nyenyak. aku nak aktif kembali menaip entry di blog ini. mueheheeh. setelah sekian lama aku menyepi, hahahah. tak la lama sangat pun. semalam siap aku publish dua entry lagi. aku nak publish 3 entry dalam masa satu hari boleh? nak meriahkan dunia blogger yang semakin suram aku rasa. aku je rasa kot sebab blog aku suram jarang orang berkunjung. cian tak?? muahahaha. angkara aku lama dah tak online le tu. aku selalu main autopublish je. jangan heran bila aku cerita malam tapi waktu publish lain pulak.

dalam aku sedang blogwalking ke satu blog ke satu blog, aku rasa URL atau link blog aku macam poyo je, tipikal je. URL blog orang lain aku rasa semua comel lotte dan hot letaps letops, tang kat blog aku pulak 'BudakSukaVanilla' *poyo je*.

sampai aku terfikir nak tukar nama blog jadi nama sendiri. pernah tak korang rasa macam tu? ke aku je camtu? ke setiap blogger pernah mengalami apa yang aku rasa. tapi bila fikir balik, sayang pulak rasanya. sebab blog nie datang dari rasa ingin tahu aku. dan aku tak pernah tukar url blog nie sejak kali pertama dia mencipta nama di internet *fuuuhh, ayat*.

takpe la, biar orang kenal aku dengan nama BudakVanilla walaupun nama aku lain. sila pergi ke biodata kalau nak tau nama betul aku. hehehe.

jadi nasihat aku, bila blogger nak tukar url blog tu mesti lah fikir betol2 dulu baru tukar.  takut nanti menangis tak berlagu pulak menyesal kannnn. haaahahahahahahaa. panjang hahaaha aku.

dan entri ini tidak bergambar sebab line lambat. maafkan hamba. muahahaha.

ilal liqa'





6 comments:

  1. haha, seriously rasanya semua blogger nak tukar link blog selepas bertahun-tahun berblog termasuk saya.. (macam bebudak je link blog nama 'Faranymboboiboy' ) bila nak tukar syang sebab ramai dah kenal saya dgn nama Fara_nym boboiboy -,-'

    zaman dah maju kite pon dah berubah *LoL!

    anyway kak, lawa apa nama blog akak cem tu! ramai follower pulak tu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama je pendapat kita. link blog sy pun macam budak2. siap letak budak lg kat depan tu. ye la. tapi sayang pulak nak tukar.

      nama blog awk pun lawa n blog skali pun lawa. :3

      Delete
  2. Eh! Jangan tukar! Sebab tu dah jadi identiti blog ni. Lagipun senang hafal. Mungkin selalu orang yang takde blog pun jenguk blog ni. Kang tiba2 URL tukar; dah hilang visitors. Hehe sorry terbebel pula.

    P/s: Singgah sini~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, memang dah batalkan niat nak tukar pun. fikir banyak2 kali jugak nak tukar. tapi akhirnya syg lagi nak tukar. takpe. saya suuukaaa. hehehe :3

      Delete
  3. hahaha sama dgn Df nak tukar juga. tapi malas. sebab org ramai dah kenal blog conan2657. =.=

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!