Sunday, 14 September 2014

JTMK family day sesi jun 2014

Assalamualaikum.
macam lama sangat dah aku tak update blog. buahahaha. kecian reader aku kan. eh. aku ada reader ke? hehehe. hari jumaat yang lepas berlangsungnya family day kat jabatan teknologi maklumat. aku masuk dalam group ASUS. nama group semua berdasarkan jenama laptop, kalau sem lepas berdasarkan nama social networking macam facebook n si on la.

so aku nak penuhkan entry dengan gambar2 je. muahahah. mostly, aku tak join semua sukaneka walaupun ketua group tu dah tengok aku semacam je. hehehe. aku join jogathon je. tu pun macam semester lepas, aku dan kakjan la peserta terakhir sampai. nampak sangat bukan jenis budak aktif kan. well, thats me.

lets started,
sambil dengar lagu on the top of the world by imagine dragon. = ̄ω ̄=



me and kakjan yang cute. muehehe. memang selfie je kerjanya. hahaha



jia, aku dan kakjan. jia tu roomate aku. dia ada kembar nama jika.



haaaa. tu dia kembar. aku diapit kembar. hahahaa. dan kat hujung tu ayong. junior kami yang cumel. hehe



yey, yang comel lotte tengah baju purple tudung purple tengah tu Puan Ilham lecturer data structure, baru jadi puan nie. muahahaa. tahniah puan. :)



masa orang tengah jogathon, aku ngan kakjan sempat selfie. siap guna monopod. mwahahaha.



selfie masa nak balik. sempat je kan. dahla dekat padang luas siap angkat monopod tinggi2. aku dahla asyik salah sebut benda tu monopad. hahaha

cukup2 la tu kan. banyak gambar aku je. hahahaaha. aku nie tak aktif sebenarnya. aktif depan laptop je. hehehee. cun la jadi budak programming kan. kekadang nak jugak rasa udara segar kat luar. muahahaa. tapi kemalasan mengatasi segalanya. sigh~

sekian, jumpa lagi di lain waktu ya.
ilal liqa'

6 comments:

drop a comment~
arigatouuu!