Saturday, 20 September 2014

Giveaway 2014 Mialiana.com



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana
Aynora
SewaKeretaSabah
ProvideNetwork
TengkuButang
IeyzartdSyahieyr
FuzaMusa
YatiAdam
ZafirahZarrae
Cekelatmanih
DayangDeno
EngkuMuzahadin
PetakBunga
AinimRashihah
KaryaMahirah
Azhafizah
Zaidalifah
FatihahFazlin
FatinFarhanah
NiaEmkay
SyiraLokman



2. Wajib Like Fanpage Sponsor

























3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI


40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.



Good luck!
klik pada banner untuk join....


p/s : lama dah aku tak join giveaway segmen bagai nie. muahaha. wish me luck ya kawan. hehe. THANKS <3

ilal liqa'

13 comments:

  1. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html (10oct)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html (20oct)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  3. singgah melawat ^___^ goodluck! hiks.

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html ]

    ReplyDelete
  4. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Good luck.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/20.14/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    ReplyDelete
  6. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  9. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  10. Salam, shad blogwalking dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. tahniah..

    http://www.mialiana.com/2014/10/pengumuman-pemenang-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!