Sunday, 17 August 2014

lama krik krik

Assalamualaikum
macam lama dah aku tak buat entry berfaedah kat blog nie. tak habis2 cerita pasal aku sendiri je kan. well, that my blog. tempat aku meluahkan perasaan. like always, aku malu untuk meluah. taktau la kenapa.

lama dah aku tak blogwalking, buat entry nie pun guna phone je. thanks to bloggeroid app. senang je nak update dalam phone. walaupun space nampak kecik je.

apa khabar rakan blogger sekalian? macam betahun dah aku tak join giveaway n contest. rindu pulak masa tengah rajin join contest dulu2. hehe

so sesapa ada buat contest ke apa. meh la jemput. hehe.


lama dah tak mendoodle. haha. miss that moment. :)

sekian.
ilal liqa.

4 comments:

  1. Jom join ga ni
    http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html
    http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/08/mini-giveaway-ogos.html
    http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html
    http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
    Jangan risau syarat-2 simple ja . Dayah kalau join memang nak syarat-2 yg simple .. huhuhuu
    All The Best !!! :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.Jom join GA saya http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/12/segmen-kad-cinta.html?m=1

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!