Monday, 25 August 2014

kek cheese lelehan meleleh

Assalamualaikum
tengok tajuk macam nak bagi tengok kek cheese je kan. hahaha. semestinya tidak. tajuk je gempak bagai nak rak. dulu pernah alam blogger dikecohkan dengan kek cheese paling pailang abad ini. sekali makan pasti nak lagi kan. hehehe.

masa kelas tadi, kawan aku sorang nie sibuk tunjukkan kek cheese yang dia buat. bestnyaaaa. aku dari dulu nak buat. tapi bahan dia mahal. cheese tu aishhhh. mahal beb. mana nak cekau duit nie. hahahah. okay, sabar sabar. so aku mintak aaa resipi, ada aku mintak eh? ke dia yang bagi? hahaha. (mental).


nie haaa. gua screenshot kasi baek punya. hehe. terbaek la. kalau ada bajet dan masa aku buat ya. tengok la apa jadi nanti. heheehehe.

dan part paling best dan terharu tahap infiniti adalah,
kawan aku yang buat tu tadi, dia balik rumah dan bawak kek cheese bagi kami merasa sikit. taknak kempunan la katakan. dalam kelas tadi dok sibuk sembang pasal resipi dia sampai menelan air liur. so, dia dengan baekhatinya datang ke bilik kami ketika aku sedang tido, siap bangunkan aku lagi suruh merasa kek cheese. hahahaa. aku apa lagi, rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari. hahahaa. alhamdulillah, merasa jugak kek cheese tu. sedap.

sekian saja. ใ„Ÿ(≧◇≦)ใ„
ilal liqa.

3 comments:

  1. Gambar cheese kek takda ke ? Hehee. Sedapnyeee. Dah lama tak mkn kek ni. :p

    ReplyDelete
  2. kek cheseeeeeeeeeee!!!! mleleh leleh.. alahaiii -,-

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!