Tuesday, 5 August 2014

back to normal

Assalamuaalaikum
pe khabar? aku so far so good la. and i always good. bwahaha. puji diri sendiri. at all time, aku a lil bit confuse sehh. confuse about what? well, about everything i guess. so let stop guessing. aku dah kembali ke alam belajar. and like always aku pening and pening. kerja sentiasa disiapkan last minit. i hate it. i donno why i love to procrastinate (aku taktau la ejaan betol ke tak, coz aku taip dalam semakpong yang tidak menggariskan ayat dengan line merah jika perkataan inggerisnya salah).

selain menangguhkan kerja. masa aku juga dihabiskan dengan baca buku novel.

opcoz bukan lagi novel jiwang. bwahaha. tukar angin kata orang.



buku yang aku baca sekarang. kapal angkasa yang terhempas di subang jaya.

aku taktau la nie cerita alien ke apa. janji layan k. hahaaha.

banyak kali aku janji nak buat review novel. tapi aku takbuat kat blog. slalu kat insta dan wechat.

sekian saja.
meh boikot mcd.
#supportgaza

ilal liqa'

3 comments:

  1. Sy pun suka baca novel2 mcm tu. Novel fixi n lejen press memang terbaik :)

    ReplyDelete
  2. Lawanya cover buku tu. Rajin betul membaca. :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!