Wednesday, 9 July 2014

the return of doodle

Assalamualaikum
peehhhh, tajuk gempak macam batman return pulak ya. kalah superman. okay, back to main topic. semalam sedang aku fefeeling kemas meja. kemas meja la konon, pastu terabur balik jugak. hairan aku. well, sebenarnya aku nak study untuk computer network, kononnya kiranya hari nie ada kuiz. tapi takdak pulak. alhamdulillah, hari jumaat la kuiz. hehe. so aku pun grab la sketch book. belek punya belek. ambik marker. then aku start doodling. bwahahaha, dari niat nak belajar tu, terus buat kerja lain. haishhh, apa nak jadi la dengan budak sekarang kan. *aku la tu* -..-'

dan story mory untuk hari nie pulak, apa ya? oh ya. aku taktau nak cerita apa. T^T
korang enjoy la gambar doodle buruk aku nie ya.

kualiti gambar dikurangkan kerana wifi slow sangat. susah weh nak upload nie. menangis mengalir air mata hijau pun tak laju2 jugak wifi nie. mentang2 free kan. redha je la. atleast aku dapat online kan. ALHAMDULILLAH. :)



cantik? takyah puji.
buruk? takyah kutuk.
habis kau nak apa? hahaha. okay.
aku nak kritikan. 

ilal liqa'


6 comments:

  1. Sumpah cantik. Boleh buat bisnes ni dik :)

    ReplyDelete
  2. Cantiknya lawanya. Memang berbakat sangat lah :D

    ReplyDelete
  3. okayy ni cantikk. df pun tak boleh buat mcm tu. hoho

    ReplyDelete
  4. seriously cantik. your blog is interesting ;)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!