Monday, 7 July 2014

photography : my hometown

Assalamualaikum
lama dah aku tak buat entry tentang minat aku yang satu nie. hahaha. pathetic. tapi kali nie aku cuma share gambar yang dah diedit oleh aku. tapi gambar nie aku tak sure la siapa yang ambik, maybe adik perempuan aku atau adik lelaki aku. sebab dorang suka curi2 bawak kamera aku. uwaaaa~ tapi gambar memang datang dari kamera nikon coolpix l27 aku yang kecik molek tu. like always, aku edit guna picassa.


Sibu The Swan City

what is this? i dont know, but it here in Sibu. 

see that? chinese temple. 

somewhere.

aku rasa semua gambar kat atas nie diambik kat atas sibu market tu kot. maybe la. sebab kalau mak aku keluar gi pasar, mesti ajak adik2 pergi situ. 

adik lelaki aku. the one and only boy in siblings. dia main tanah tttuuuu. hahahaha. suka tanam pokok bunga semua. dia ikut apa je yang mak aku buat.  :D


sekian.
ilal liqa'

4 comments:

drop a comment~
arigatouuu!