Thursday, 12 June 2014

tahu by fynn jamal

Assalamualaikum
sekarang sibuk cari lagu best untuk dijadikan halwa telinga. baru perasan. sekarang jarang dah aku dengar lagu nie. hahaha.

ada satu lagu nie. menarik minat aku. lagu TAHU nyanyian fynn jamal dan tri hadzir

serius best dengar rentak dia. jarang ada dengar artis malaysia bawak lagu cenggini. lirik dia pun deep je.

nah dengar la lagu nie. 

aku nak share lirik sekali. muahaha. 

FYNN JAMAL FT TRI HAZIR
TAHU

dan kau tanya dalam diam
dengan mata kau biar pejam
bagaimana mampu wujud sunyi
di riuh engkau berdiri

satu persatu hilang ertinya
berdikit dikit menyesak dada
mahu kau lari dan bersembunyi
tapi mana engkau harus pergi

haus tak terpuas lautan
lapar tak terkenyangkan
kau tahu namun tak kau akukan

kau selongkar bumi langit petala
sedang jawabnya lama engkau ada
maka perlu apa engkau bongkar gali
kalau cuma diletak tepi

sayu tak terjelas fikiran
rebah tak tersambukan
kau tahu
namun tak kau akukan

apa kau cari 
yang sebetul betulnya
lama mana begini
bertelanjang jiwanya

apa kau nanti 
yang sesungguh sungguhnya
malam siang berganti
jawabnya tetap sama

sayu tak terjalas fikiran
rebah tak tersambukan
kau tahu
kau sayu
kau rindu
sama tuhan



ilal liqa'


8 comments:

  1. ni lagu dalam drama kerana terpaksa aku relakan tu.. baru tahu tajuknya.hihi :)

    ReplyDelete
  2. kalau lagu korea tak minat?hehehehehe :D

    ReplyDelete
  3. hii... blog yang banyak info. Jemput ke blog saya. http://vitaminsno1.blogspot.com/ jgn lupa follow

    ReplyDelete
  4. mcm best je lagu ni. nt nk dnga la =)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!