Friday, 27 June 2014

buku fixi

Assalamualaikum
kebelakangan nie aku buzy sampai takdak masa nak update blog. sebenarnya tak la buzy mana pun, cuma line internet kat poli slow nak mati. haha. dengan masalah air lagi.

kali nie aku nak cerita tentang novel. hari tu aku beli novel fixi secara online. best doeee. murah. rm53 postage ke sarawak untuk tiga buah novel. mean semenanjung rm50 la untuk tiga bijik novel.

aku pilih novel
ASRAMA
GANTUNG
MURTAD

paling best, siap ada free beg lagi. haha. dapat la bawak beg kecik molek nie pergi kelas. hehehe.


nanti lepas baca aku review. 

kalau korang berminat nak beli buku fixi murah2. 
boleh pergi facebook nie
dijamin puas hati dengan servis super pantas. 

ilal liqa'

9 comments:

  1. mmg bst baca buku cm gini kan...:D

    ReplyDelete
  2. mcm best je yg buku bertajuk gantung :D

    ReplyDelete
  3. Wow macam best je. Tunggu awak review. Kalau best nak p beli. Hihi :)

    ReplyDelete
  4. Novel sekarang tajuk dia memang menjadi satu persoalan .. teknik penarik pembeli . haha . kalau boleh nk baca semua novel2 baru. tapi apakan daya . budak exam . T.T

    ReplyDelete
  5. Great post however , I was wondering if you could write a litte
    more on this topic? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further.
    Thanks!

    My website ... hay Day cheats

    ReplyDelete
  6. tgk tajuk buku pn bikin bergetar2 hati nk baca :P

    ReplyDelete
  7. <-- kipas susah mati fixi and lejen. hahaha

    Singgah and follow sinii! Haiii!

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!