Sunday, 8 June 2014

bila budakvanilla ber OOTD

Assalamualaikum
kemarin aku dan bonda dan jugak adik lelaki disertai ayahanda hantar adik aku kat terminal bas pukul 7 pagi dah bangun. nasib baek shift aku kerja pukul 1. so dia balik miri dah. baiiii. haha. bila nak raya nanti baru balik rumah. best la kau dok jauh2. pastu homesick selalu. hehehe.

dan lepas bas dah jenjalan nak pergi miri. aku mak dan adik lelaki jenjalan pulak kat pasar dekat2 dengan terminal bas tu. shopping la kengkononnya. gaji masuk la khonnn. *uisshh, elakkan riak*. aku beli some clothes for myself and suruh mak aku pilih untuk adik2. so aku spend rm50 disitu.

dan lagi aku belanja my baby lebono *lenovo* baju baru. muahahaha. kemahen. banyak lagi aku nak beli. tapi jimat la oii. menangis tengok hasil titik peluh sendiri mencurah2 ke ladang gandum. *tetiba*

sempat menyempat. 

#OOTD outfit of the day.

tudung bawal murah. senang pakai.
sluar slack brown *seluar untuk aku pergi kelas nie. malas nak guna jeans. hahahaha*
beg dan kasut kesayangan. kasut dah hampir 2 tahun lebih dan beg pemberian auntie sebelum masuk poli. 
tshirt oversize *aku suka beli tshirt lelaki kakaka*
sweater bintang2. *aku beli online, jarang pakai*

pakaian yang tidak dirancang. tapi asal menutup apa yang sepatutnya cukup la. less is better right?


ilal liqa'

:)




  

9 comments:

drop a comment~
arigatouuu!