Saturday, 17 May 2014

pointer aku

Assalamualaikum
khamis lepas aku terima result untuk semester 2. alhamdulillah. bersyukur dengan apa yang aku dapat. sesuai dengan usaha aku. hahaha. macam tak percaya pun ada. yang paling lucunya. skuasy untuk kokurikulum aku dapat C. tu la yang paling low kot. memang layak jugak dapat C untuk skuas sebab aku join tu sebab takdak benda lain dah. hahaha. bosannya hidup. 

dan satu yang aku nak pesan.
kalau dapat pointer tinggi ke rendah jangan terlalu gembira ke sedih ke. syukur la pada ilahi. alhamdulillah. ada masa dalam tiga minggu je lagi aku nak kerja. hmm. penat jugak jadi cashier ea. aku selalu salah tulis jumlah duit yang menyebabkan aku terlebih atau terkurang. bila double check jadi betul pulak. hahaha. dah habis kerja nanti. duit gaji. i got a list of things to buy. amek kau. siap dah tulis list bagai nie. nak jimat bajet la kononnya. haha~

internet dah habis kuota. jadi tak bergambar la entry aku kali nie ye. hahaha. 
aku makin benci lak menaip guna laptop nie. keyboard dia buat masalah lak. nak tekan punyalah mesti tekan huruf tu betul2. nie semua adik2 aku punya pasal. main game dahsyat sangat. laptop nie pun dah tua kan. tinggal nak ganti je lagi. tapi takdak money2 kaching2. BURUK DAH LAH LAPTOP NIE.  wei syukur la dengan apa yang ada ya. 

ilal liqa'

5 comments:

  1. wahhh. tahniah. hihi. singgah sini sambil geli geli dengan nuffnang (Olay)

    ReplyDelete
  2. syukur alhamdulillah dengan result... heee
    akak klik olay sini

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!