Monday, 5 May 2014

babai sibu hai miri -kata adik aku kononnya-

Assalamualaikum
adik aku yang kami panggil ellin tu sambung belajar kat miri. miri tuuuu. jauhnya makkk. hahaha. nasib baek aku dekat je kan. kat mukah, kira boleh balik tiap minggu. miri lak jauh sikit. tiket pun mahal. menangis la kau kat sana nanti bila homesick ya. sedangkan aku yang dekat pun selalu je homesick macam orang tak jumpa rumah setahun dua padahal dalam sebulan dua tiga kali jugak aku balik rumah kalau tak buzy. nampak tak kegedikann di situ?? :3


tapi ada faedah jugak duduk jauh dari family. berdikari. pandai2 la jaga diri ya. dah tempat orang. kat tempat belajar lak sorang pun tak dikenal. kaciang sungguh. hahahaha. nanti aku nak pergi miri jugak la. nak melancong la kunun. tengok la kalau ada duit dan masa kan. kawan aku pun banyak kat miri. takla banyak, ciput je. propaganda je lebih kan. hehe.

belajar la baik2.
ingat mak bapak dan family selalu. :)



babai sibu hai miri.
kira hari nie la dia mendaftar. 
semoga dipermudahkan urusan.
inshaallah. :3

ilal liqa'

14 comments:

  1. at least still kat S'wak..okay lah ya :)

    ReplyDelete
  2. all the best untuk adik tu ya

    ReplyDelete
  3. nak belajar dekat sana jugak lah.
    hihihi

    ReplyDelete
  4. wahhh . tak jauh tuu ecehh haha sedapkan hati jee hehehe

    ReplyDelete
  5. I like your website, it is good. Check my website too. You can gry from my
    website.
    I like your website, it is good. Check my website too.
    You can gry from my website.

    ReplyDelete
  6. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It's on a totally different topic but it has pretty much the same layout and design. Superb
    choice of colors!

    Also visit my site - minecraft gift code generator []

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!