Monday, 14 April 2014

late night

Assalamualaikum
minggu final exam adalah minggu paling heaven aku rasa. walaupun tension study tapi memang best. muahaha. entah orang fikir aku gila kot bila aku kata minggu final exam best. walaupun kekadang tension tidur lewat tapi okay la. hahaha. selalunya lewat tidur sebab tengok movie sesama para rumet2. untuk pengetahuan korang, kami sebilik termasuk aku ada 4 orang. tu la yang meriahnya.

nak dekat cuti semester, semua makanan dikeluarkan untuk dihabiskan. hahaha. habis penuh tikar kat tengah2 bilik dengan makanan. aku sumbangkan maggi goreng je. muahaahha. makan sambil tengok movie dengan rumet2. study diketepikan jap sebab nak release tension kononnya~ abaikan makanan yang bertaburan. sebab sesi mengeluarkan makanan baru bermula. hehe~

masa tengah tengok movie. sampai pukul 3 pagi tengok movie. hahaha. apa lagi rumet2 buat air teh. waaa~ takpun nescafe. memang layan la. muahaha. part sedihnya, semester akan datang kami rumet2 sekalian akan terpisah bilik. sobsss~ sedih pulak kan. 

dear 'piwit'
jangan marah sini update ye. hahaha~

ilal liqa'


11 comments:

  1. Omnomnom.Banyaknya melantak makanan heheeeee.Bestnyaa behheheeeee :) Gudluck In Study

    NEW ENTRY: Siapa Betul Ni ?

    ReplyDelete
  2. piwittt hhahaha.
    Uishh qila nampak megiii aaaaaaaa nak gak hahahaha.
    chipsmore lagi ishhhh bestnyuaaaa hihihi <3

    ReplyDelete
  3. Samaaa! Aaa rindunya zaman belajar. Sy ni klu study week mmg bilik tak rupa bilik. Katil penuh buku. Kat bahagian tengah bilik penuh makanan segala bagai. Tido kdg2 kat lantai je..tertido lepas layan movie. Haha. Buku byk2 atas katil tu propa je..nak kasi nampak mcm study. Padahal buku duk saja2 terabur atas katil, kita pulak duk layan cerita korea. Haha. Rindu. Btw jom singgah blog sy :)

    ReplyDelete
  4. Eh haiii. Goodluck final exam yaw !

    ReplyDelete
  5. Hehehe, samalaaa. Akak dlu pon centu gak. Hehe, kalao tension sangat panggil kaum kerabat plan tengok movie sesama sambil makan. Hehehe.

    ReplyDelete
  6. perghhh.. ini semua kenangan.. ini semua kenangan.. hehe , klik estee lauder 3x kat sini

    ReplyDelete
  7. Mellya pun suka waktu nak final exam. Sebab boleh tido lewat ^^

    ReplyDelete
  8. hahaha :D. samalah mcm df. kite geng

    ReplyDelete
  9. perghh terkenang dulu kt asrama sebelum tido makan maggi dgn kengkawan dalam gelap guna lampu study turun kat lantai buat bulatan bawak keluar makanan masing2 makan omnomnom nasib bilik hujung sekali terlindung dr rumah warden hahaha pastu kawan yg dari kamar lain pun lalu pegi tandas nampak lampu kitaorang dtg join sekali haha

    ReplyDelete
  10. Kmk mok nestum ya tan ! Hahahaha

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!