Monday, 7 April 2014

i miss this fren

Assalamualaikum
dalam buzy2 study untuk final exam sempat jugak aku online ye. update belog lagi tu. hahaha. tak boleh tinggal blog walaupun sehari. kemain. hahaha. kali nie aku nk cerita lama dah aku tak memain dengan nikon coolpix nie. nama dia lil' nikon. hahaha. semua benda aku nak letak lil'. konon comel la little2 nie kan. hee~ hari tu aku baru caj bateri dia. baru la nak hidup balik. 

sekarang dah ada semakphong lenovo a656, camera dia 5 megapixel. cantik lagi tu. tu la malas nak bukak kamera nikon nie dah. hahaha. kaciang betol. tapi yang lama jangan la dilupakan ye tak?? :3

camera 360 lagi. hiokss. 


i miss you mucuk2. kakaka. *muntah buih*

comel pulak. 

berdebu kau ye. kaciang. :3

ilal liqa'

5 comments:

  1. Wah comelnya camera nikon tu hehe. Btw goodluck final exam ^^

    ReplyDelete
  2. Saya pun bila dah ada smartphone, jarang dah guna kamera saya. Rasa bersalah pula.

    ReplyDelete
  3. Hazy suka guna camera sebab takde smartphone. hehe . yang lupa jangan dilupakan ye dak?

    ReplyDelete
  4. ecah tak da camera sndri.. sedehnyaaa...

    ReplyDelete
  5. sy ada camera mcm ni sebijik..jenama sony..tp dh jrg guna..sian dia..huhu:P

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!