Saturday, 12 April 2014

how ur final exam

Assalamualaikum
apa khabar manusia sekalian alam blogger semua? lebih kurang 4 hari cenggitu aku tak update entry. muahaha. konon nak update entry tiap hari kan. tapi takdak idea pulak. hari rabu yang lepas aku hadap paper fundamentals of operating system. nak gigit kaki je tengok kertas soalan. apa yang aku study semua terbang entah kemana masa final. hehehe~ inshaallah boleh. tawakal je la kan. :) ALLAH kan ada. :)

dan semakin banyak dugaan. tak sabar nak cuti semester. cuti semester 2 bulan kau tau. aku nak buat apa masa tu? nak kerja? kerja sebagai apa ya? :) tapi sebab aku taktau nak kerja apa. mungkin aku akan relax je sepanjang cuti semester tu. hehehe. nak makan angin? siapa nak temankan aku ea? nak makan angin kat mana? taknak2. sebab takdak teman.

minggu final nie pun banyak bebudak layan movies. orang yang mintak movies dimana mana. konon nak bawak balik rumah dan isikan cuti sem dengan movie marathon. hahhaa. aku pun antara golongan tu. aku banyak ambik drama korea. movie pun tak kurang banyaknya. hehehe.

harap mood study kembali datang dengan jayanya. :3

suasana bilik di suatu petang yang aman. :)
katil yang berterabuq tu aku yang punya. konon nak study kakaka. :3

ilal liqa'



4 comments:

  1. syok aihh balik kampung bercuti :)

    ReplyDelete
  2. Hahahha sama lah kita. Dulu pernah iat nak update entry setiap hari. Last last haaa ke laut lah hari hari tuu :p Kihkih. Takpe banyak lagi urusan lain kann

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti !
    btw, suasana kat bilik tu romantik betul.. confirm mata terpejam nnti =D

    ReplyDelete
  4. Awak, gudlak for ur exam :)
    Pandai awak snap picture, subhanallah cantik. :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!