Monday, 3 March 2014

kemana BV menghilang?

Assalamualaikum
wah tajuk kemain. haha~ rasa lama je tak berupdate blog nie. kecian. tuannya bizi sekali ya sampek2 enggak bisa jaga belognya sendiri. *tetiba* sesiapa yang jadi stalker setia yang sering menunggu aku update entry seterusnya, thanks A LOT sebab jadikan Blog BudakVanilla ini sebagai bacaan korang. arigato gozaimas.

HAPPY MODE.
3. 3. 2014 *BudakVanilla's Birthday*
thanks mum n dad i love u so much.
thanks adik2 koz sudi mesej tengah malam dan wish.
thanks all my friends. :)

TERIMA KASIH sangat bagi yang ada bagi wish. semoga korang murah rezeki dan bahagia di samping family tersayang :) terharu sangat wooo~ *lap hingus*


so BACK to da main TOPIC.
aku menghilang pada hari jumaat, sabtu dan ahad sebab ikut program islamik iaitu WE UNITE FOR ISLAM (WUFI) anjuran JPI (pusat islam) di politeknik mukah. kami pergi ke IKM (institut kemahiran mara) bintulu. mengejar ilmu akhirat.

nanti aku sambung cerita. *biar panjang lebaq aku taip nanti*
nie cuma epilog saja. cewah. hahaah~

tag nama peserta. . :D

ilal liqa'



4 comments:

  1. akak tertanya2 juga mana menghilang adik akak yang sorang ni...btw, selamat hari lahir, semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, diberikan kejayaan dunia dan akhirat, kebahagiaan dunia dan akhirat....

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to you dear.

    Haish, bv Nuffnang tu jgan ckap lah, ,menghilang entah kemana.

    ReplyDelete
  3. Happy birthday awak. Many happy returns! Insya Allah :)

    ReplyDelete
  4. happy belated BV..semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!