Saturday, 15 March 2014

im home

Assalamualaikum
semalam hari jumaat. aku balik rumah. esok aku balik poli. hee. rindu dengan rumah. paling best mak akhirnya beli mesin basuh. tak la sakit tangan lagi bila nak cuci baju kan. rasa macam sekejap je masa berlalu. memang sekejap je pun.

dalam 3 minggu lagi dah nak final exam. tapi macam lek je. haha. mentally sakit tau. sakit tekak aku macam taknak hilang je. kerap kali pecah suara bila bercakap. apa kes nie?

then,
drama korea THE HEIRS nak habis dah aku tengok. mood melayan drama korea je sekarang. hahaha. aku ingat lagi. masa nak dekat final exam sem lepas aku layan secret garden. drama korea aku layan. tapi drama melayu?? aku tak layan sangat sebab dapat agak ending dia. typical la kan.

esok balik poli lagi. hmmmmmmmm. *panjang pulak hmm aku*



ilal liqa'





3 comments:

  1. Wah seronok ye balik rumah.... walau pun sekejap tapi bermakna kan.... dapat jumpa orang yang kita sayang...

    ReplyDelete
  2. Wah seronok ye balik rumah.... walau pun sekejap tapi bermakna kan.... dapat jumpa orang yang kita sayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la kn. .happy+gembira je. .hehhee ;3

      Delete

drop a comment~
arigatouuu!