Saturday, 29 March 2014

final exammmeesssss

Assalamualaikum
aku dengan jerawat besar gedabak kat hidung ingin menyatakan bahawa final exam tidak lama lagi. annoying sangat la jerawat aku nie. dah tu pulak tekak aku sakit gilerr la. amboihh. mungkin sebab asap2 sebab hutan sebelah kolej kediaman pelajar perempuan nie ada yang terbakar. hmm. kalau keluar dari bilik. semerbak la bau asap tu. dengan catuan air lagi. dugaan dugaan. jadi kita belajar bersabar banyak2 masa dugaan gini.

final exam dah dekat. apakah usaha anda??

aku nak study la masa study week nie. tapi ramai je bebudak yang aku tengok nak balik rumah. aku? aku taknak balik. sebab aku tau kalau aku kat rumah. mood nak study terbang tergantung diudara je. takda usaha nak study kat rumah. memula aku memang nak cerita pasal final exam je. tapi mood menaip rajin kita pergi ke cerita seterusnya.

squash club.
hari tu, malam rabu. kelab skuasy anjurkan pertandingan skuasy. aku nak join main takpandai. jadi sebagai ajk aku jadi marker *bukan marker pen tuuu!!*. marker pencatat markah atau point yang pemain dapat. aku tengok dorang main macam best je kan. kalau pandai memang la best. tapi jenis budak yang kureeennggg aktif macam aku main skuasy macam apaaa daa. aku pandai main badminton je. muahaha. :3

so aku nak study banyak2. muahaha. tengah melawan godaan menonton cerita korea. my love from another star lagi belum tengok. belum start tengok lagi. muahahaha. cerita korea yang aku dah habis tengok The Heirs ngan To the beautiful you. both drama memang menarik dan aku puas hati. *macam review drama lak aku nie kan.

wewit. siapa ituuu?? :3



ilal liqa'

6 comments:

  1. gud luck final exam.. all the best :)

    ReplyDelete
  2. hihih best of luck ye kakkkk <3333333
    inshaallah dipermudahkan yee <333

    ReplyDelete
  3. good luck sis.u should watch my love from the star lepas final exam. besttt sgt =) all the best ya !

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau reti main squash boleh imagine macam dato nicol. tapi kalau tak pandai jadi ajk marker pun okay what. hahaha. wish you all the best for final exam kak =D

    ReplyDelete
  5. all da best 4 ur final!
    nti abes final, bole lar tgk citer korea tu puas2. hihi :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!