Sunday, 16 March 2014

dinner with my love

Assalamualaikum
15032014 -saturday-
dinner with my love, family.
kitorang selalu makan luar tiap sabtu. *tak la setiap. ada masanya jugak*
dan kali nie makan sebab aku ada sekali. selalunya aku kat poli je. hehe. 

aku pilih laksa sarawak. kebetulan malam tu sarawak main bola. *main bola je? haha. bertanding la.* lawan sapa pun aku taktau. hehehe. lupa den. 

adik2 yang order nasi goreng ayam. *asal makan kat sini je order benda sama* tak bosan ke dik? :D

adik2 lagi. muahaha. paling kecik yang laki tu. menung ape tu? :3

mum and dad tersayang. :) 

tuan punya blog. awat buat muka macam tu? eksaited tengok match sarawak. bapak kat hujung tu pun tengah layan jugak. muahah. makanan dah habis tapi taknak balik sebab nak tunggu match habis. aissh. hahaha~ layankan aje. sarawak menang. yey. 

ALHAMDULILLAH. aku gembira dan kenyang malam nie.
syukur dengan nikmat yang diberikan ALLAH. :)

ilal liqa'



8 comments:

  1. Replies
    1. mmg sedap. .hehe. .sy mkn habis licin. . :D

      Delete
  2. akak tak pernah try laksa Sarawak lagi :)

    sekarang still kat kampus, dah lama tak makan ngan family sama-sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la kak. .nanti kalau balik rumah makan la ngan family. . :)

      Delete
  3. piwitttt piwitttt hihihihi <3333

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!