Monday, 31 March 2014

budak programming yang buta IT

Assalamualaikum
apa khabar manusia sekalian alam? aku disini masih sakit tekak. air takdak. malasnya nak mandi bila air takda. ce cita. tengok tajuk. menda apanya. memang diakui aku nie buta IT sebenarnya. aku tau guna yang benda yang basic ada dalam kehidupan kita je. yang lain aku memang tau lepas belajar. yang aku belajar je la yang aku tau. yang lain memang aku tidak tau. haha.

lucu bila mengenangkan bila kawan ada masalah laptop, dorang tanya aku kenapa. aku akan tanya SIMPTON2 laptop dorang cemana. kalau aku taktau memang aku jawab taktau. muahaha. kalau takat masalah kecik boleh la. nak format laptop pun aku masih bengap lagi.

aku tabik spring la ngan dia *wewit aku*. dia belajar sendiri. dia belajar ngan google. lelaki memang cepat belajar secara manual.*dari kajian aku la* cewahhh. hehe. kekadang aku rasa aku 'termasuk' dalam bidang IT nie sebab dia. sebelum aku belajar bidang nie. dia la yang banyak memperkenalkan aku dengan benda dalam laptop. hahaha. seriousss dia pandai walaupun belajar sendiri kat rumah ngadap laptop rujuk uncle gogel. aku?? pathetic TT__TT

aku nak belajar betui2. waaaa~


guna camera360. cantik jugak. muahaha 

kamera semakpong lenovo a656 aku tu 5 megapixel. boleh tahan gak la.


ilal liqa'


2 comments:

  1. wah wah piwitttt lenovo lah hihihihi bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa heheheh.

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!