Wednesday, 19 March 2014

ALKISAH baucar buku 1 malaysia BB1M

Assalamualaikum.
alhamdulillah rezeki. dapat baucer buku. muahaha. rasa macam nak borong kedai buku je. ada apa2 cadangan untuk beli buku ape? kengkawan semua cerita nak memborong makanan dekat suatu tempat. mentang2 la kat situ boleh guna baucer buku tu kan. so aku pun macam nak memborong jugak. tapi nak borong buku dengan alat tulis je la.

syukur sangat2 dengan nikmat yang ALLAH bagi. ALHAMDULILLAH. aku nak guna baucer buku nie untuk share2 ngan family jugak. tunggu balik rumah dulu. muahaha. sekarang baru bulan 3. due bulan 7 derr. agak2 apa bahan bacaan*skema cam tapir* yang bagus dibaca ye?

benda yang ada dalam senarai pembelian aku:
1. pendrive
2. alat tulis *12 sharpies, sketchbook, cute notebook* (muahahaha, semestinya)
3. buku ilmiah *islamik, motivasi*
4. buku berkaitan course aku sekarang *programming*
5. novel *novel JIWANG KARAT TANGKAP LELEH MELELEH AIR MATA* uppss terCAPS LOCK. hahaha. taknak la aku beli novel jiwang. nak beli novel islamik. 
6. pergi kedai buku bawak satu family and suruh dorang pilih satu buku or alat tulis and bayar guna baucer tu. hehe.
7. something else..... *banyak aku nak beli. macam tak cukup je baucer tu. hehehe. syukur la dengan apa yang ada. betol dok?*

SYUKUR ALHAMDULILLAH ATAS SEGALA NIKMAT YANG DIKURNIAKAN ALLAH. semoga ALLAH memberkati sesiapa yang menyumbangkan baucer buku nie kepada student macam kami. disaat kami memerlukan duit. baucer datang. ALHAMDULILLAH. *puitis sungguh la ayat aku nie kan*

apepon terima kasih ya. 

ilal liqa'

4 comments:

  1. untung uolss sekarang dapat baucar ni... zaman akak dulu tak ada punggg... *_^...gunakan dengan sebaiknya yer???

    ReplyDelete
  2. Bestnya. Saya pernah dapat sekali je. Tupun lepas saya dah habis beli buku teks sekolah saya. Tak ingat pun beli apa dengan baucar tu. Rasa macam bagi dekat adik saya je.

    ReplyDelete
  3. lebih kurang sama senarai list kita untuk perabihkan baucar buku tu.. hehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!