Wednesday, 12 February 2014

pengsan

Assalamualaikum
bermula lagi dah hidup belajar. uwwaaaaa~ begitu cepat masa berlalu tinggal beberapa bulan AKA minggu je lagi untuk final exam. dah la aku nie. adeehhh. susah nak cakap. mungkin otak tepu gara gara banyak ketawa atas perkara yang sia sia, ataukah gara gara tengok cerita korea. whooo. laghaaaaa.

hari tu masa kelas programming, banyak sangat taip menaip coding dan code kemudian compile dan run. sama ada keluar output atau tidak. itu bergantung kepada error yang kau telah buat. ada error, betulkan. muahaha. aku buat sampai kepala aku sakit lepas habis kelas. bukan sakit yang calang calang kau tau. migrain tu migrain. terbongkang di atas katil gara gara penat yang terover over.

dah tu, assignment punya la banyak melambak lambak bagai gunung kota kinabalu yang tambah ada bukit diatasnya *hiperbola bagai*. nak pengsan aku buat. *tipu*. kata je la aku nie pemalas, kumpul assignment sampai tiba tarikh deadline baru nak buat. arghh. tangan dibahu mata keatas kedip kedip.

eh.
sampai kekadang terabai pulak blog tersayang ala mucuk mucuk nie kan. well. student life. *kembang kempis hidung sedut hingus*

*penulis pengsan tak dapat nak taip panjang lebaq*

dukacita dimaklumkan. aku punya selipar dah putus. 
sedih siottttttttt. dah la selipar kesayangan. hmm. redha je la.

ilal liqa'



4 comments:

  1. hahaha sedih siott :p
    hihihihi sabar sabar.
    Jgn pengsan!!!
    Hihihhihi <3333
    best of luck tauuuu

    ReplyDelete
  2. hahaha...dh mmg pe'el student kot buat assignment last minute..niesa sll mcm tu dlu...lepas tu merungut sorg2..kihkih...apa2 pn semoga berjaya!

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!