Monday, 24 February 2014

menang pulak~

Assalamualaikum
rezeki aku agaknya. aku menang yey. walaupun bukan tempat pertama dan kedua tapi dapat hadiah tetap syukur. heehe~ gua menang hadiah wooo. cayalah. kakakaa~ *excited gilaaa*

nie mula nak cerita, masa minggu ICT anjuran kelab IT. *maksudnya dibawah jabatan teknologi maklumat dan komunikasi* kat politeknik mukah nie. aku dan semua rakan sekelas join pertandingan poster. lecturer yang mengajar subjek Digital Media kata kami sekelas WAJIB buat poster untuk dimasukkan dalam pertandingan tersebut. muahaha~

dengan tema SECURITY AWARENESS kami kenalah buat poster secara individu sesuai dengan tema. aku pilih tajuk PROTECT YOUR DATA. poster aku buat simple kot. tak sangka pulak boleh menang. tempat ketiga pulak tu. alhamdulillah. rezeki. :)

nie la rupa poster yang aku buat bila di print. burok bebeno.  :D

nie hadiah yang aku dapat. yeye. dapat jugak 3 bijik bekas yang comel gila. makasih akak senior yang sudi simpankan. sebab masa malam pengumuman pemenang, aku takdak kat tempat kejadian. hheeheh~

nie rupa poster original yang aku edit guna photoshop. simple giler makk~ tak sangka gua menang. hehe. makasih bagi sesiapa yang jadi juri. kakaka~

sekian saja entri dari BV. hehe. 
nak habaq sikit, kalau kita selalu doa dipermudahkan urusan.
inshaALLAH ALLAH akan mudahkan urusan kita. :)
percayalah pada KEKUASAAN ALLAH.  :)

ilal liqa'



9 comments:

  1. Waaa.. tahniah kak :D lawa walaupun simple (y)

    ReplyDelete
  2. waaa Tahniah laaa. simple2 pun boleh menang,tu menunjukkan yg kamu juga kreatif.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Best nyaaa qila nak sangat belajar photoshop hmm hihi congratulations ye kak!!!!! Heee

    ReplyDelete
  4. Tahniah! :)

    Comel je hadiah dia.

    ReplyDelete
  5. simple but nice . rase mesej yg nk disampaikn =) good luck for study dear

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!