Sunday, 12 January 2014

Tempahan Dibuka

Assalamualaikum.
aku dah buka tempahan setelah sekian lama mendiamkan diri dalam dunia edit blog sebab merajuk dengan sesetengah manusia yang tak pandai bayar lepas aku penat2 edit blog dorang. :'(

buat yang pernah tempah tapi aku tak siapkan, maafkan aku sebab page facebook yang NIE aku ada masalah. tapi nasib la korang belum bayar ye dak?? :D

kali ini aku bukak tempahan dah. harga dh jadi berpatutan dengan apa yang aku buat. hmm.
so kalau sesiapa nak tempah BARANGAN BLOG. boleh la usha SINI. dah pilih semua? PM facebook aku. okay.

ilal liqa'

1 comment:

drop a comment~
arigatouuu!