Friday, 17 January 2014

take care of ur lips

Assalamualaikum
tak jawab dosa, kalau jawab sayang. :3
aku nak ceghita tentang lipsss,
*sebab taktau dah nak cerita tentang apa. haha*

aku guna Gel Tint + Lip Treat = Bibir tak kering sangat.

sekarang aku guna pulak obuse tint, yang warna pink aku suka guna sebab warna dia. dan jugak lepas applykan obuse tint nie, mesti aku pun apply Lip Treat IN2IT supaya bibir tak nampak kering. 

aku pakai nie semua upaya hari aku ceria dan muka aku tak nampak pucat.
aku memang tak guna benda lain. cuma untuk bibir dah cukup. :)

so korang pulak macam mana?

ilal liqa'

5 comments:

  1. Akk pn gna yg ne jg,,,kdg2 tkr ikt mood.bg akk eyeliner dn lips gloss da ckup utk smprna kn ary akk :)

    ReplyDelete
  2. ain pena guna obuse tint tu. meamng best !!

    ReplyDelete
  3. biasanya akak memang tak pakai apa2 tapi sekarang start pakai lip balm Nivea lak sebab tak nak bibir kering :) akak memang leceh bab make up ngan facial cleanser ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. waaa.. saya tak pakai pape. tak mekap (T^T) bila tangkap gambar, bibir pucat semata-mata.

    ReplyDelete
  5. my fevret jgk lip treat&lip tint in2it tu..best guna..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!