Saturday, 11 January 2014

shopping online lagi :3

Assalamualaikum
aku dah jadi gila shopping online dah sekarang. sebab mudah dan cepat. tapi sebelum shopping online kita mesti lah tau diaorang jujur ke tak. sebab takut kena tipu kan. cara aku, aku selalu tengok feedback atau komen dari customer diaorang.

dan barang dah sampai. tapi lambat bukak sebab aku kat poli kan. :)
so let started :) *aku dah macam addicted pulak. haha*
semua barang nie POSTAGE MAHAL dari orang lain sebab aku kat SARAWAK. haha :3


Camera Pouch : RM16 (custom made) *include postage*
beli dari : TWINSCRAFTLIFE (Blogshop)
terbaek la. aku suka. hehehe :3. kat blog tu ada jual pelbagai macam jenis craft dan macam benda yang comel macam felt craft, dan beg2 comel. wowow. rambang mata nak pilih haritu. hehehe. so aku mintak la owner tu buat camera pouch untuk aku. siap email dia lagi. sangat berpuas hati. :)


Tudung Bawal Siang Malam (Double-sided) : RM29 *include postage*
beli dari : Zainaliza stylistaa (FB page)
nie aku suka sebab cantik sangat la. macam nak beli lagi je. masa aku beli tu harga tudung tu rm10 je. so aku beli dua. tapi postage mahal rm9. T.T. hehe. btw berbaloi la :). kat page tu pemilik ada jual pelbagai jenis tudung dan shawl. penat wei aku menahan nafsu tengok tudung dan shawl yang dijual. haha. harga sangatlah berpatutan. :)


Obuse Tint (red & pink) : RM45 (box : 12pcs) *include postage*
beli dari : Hisyfadz Beauty Home (FB page)
nie aku beli share2 dengan mak. cuma ada dua warna iaitu pink dan red. :)
aku suka. weww. kat page dia selain jual obuse tint nie, pemilik ada jugak jual produk cathydoll.
terbaek la. macam nak beli lak produk2 dia. mana dan cedok duit nie. :P


sekian saja. bawak la berjimat ye kengakawan. 
hehe. aku nak simpan duit dah lepas nie. haha~
sekian. 
ilal liqa'


5 comments:

  1. akak pun suka online shopping sebab mudah dan cepat :) tapi memang dok tahan nafsulah kalau tak cepat je duit dalam acc habis :p

    ReplyDelete
  2. ya allah betul!!!!
    addicted gilaaa hahahaha
    tapi bila duit takde buat2 tak tahu je hahahahah

    ReplyDelete
  3. nice lah kak!
    qilah dh follow/like semua tu huhuhu <#

    ReplyDelete
  4. sy pun suka shopping online ni...haha asalkan duit ckp dlm bank, gn online payment je apa yg berkenan semua boleh beli..kehkeh..^^

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!