Saturday, 18 January 2014

saturday

Assalamualaikum
tak jawab dosa kalau jawab sayang. :3
aku penat. baru lepas beli barang tadi. banyak barang doe. aku angkut macam nak angkut beras 10 kilo. agaknya kalau tiap minggu macam nie, siap ada muscle la aku. haha~

tadi,
aku ingat nak beli raket skuasy, tapi lupa. dah sampai sana benda lain pulak yang aku beli. -..- apedaaaa. perempuan memang macam tu eh?

nie aku tengah sediakan hadiah2 untuk GA dan segmen yang aku sponsor. maybe lama ckit sebab aku kat poli sekarang. sampai sibu nanti baru aku post semua nie. sorry for delay okay. harap bersabar. 

so kalau korang cari sponsor untuk GA/segmen boleh je PM aku. 
aku boleh sponsor barangan blog je buat masa sekarang sebab banyak lagi hadiah yang belum post nie. haha :3. anything, boleh je jenguk page fb aku.  :)

ilal liqa'



6 comments:

  1. ehh. meh lah singgah join ga saya!! lain kali saya budak vanila jadi sponser akan datang
    http://www.ianfaizal.com/2014/01/mini-giveaway-by-ianfaizalcom_17.html

    ReplyDelete
  2. hehe. all the best sis vanila ^^ smoga dipermudahkan sgla urusan yaw~

    ReplyDelete
  3. i think pempuan is always like that. plan nak beli benda lain, then bila sampai kedai, beli benda lain. same like my mum. adaaaa jee benda yang dia lupa nak beli sampai kena triple check the list. tu pun kengkadang boleh lupa (--')

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!