Thursday, 30 January 2014

relationship

Assalamualaikum. 
hubungan. ada apa dengan hubungan atau relationship. bagi aku tak perlu la kau nak update tiap2 hari bagitau yang kau nie sayang dia sangat. kalau orang dah tau kau dengan dia ada hubungan. CUKUP LA. tak perlu nak canang sana sini yang kau sayang dia.

kalau aku tengok dan baca. okay lagi. aku boleh terima. 
kalau orang lain baca, dan tiap hari kau cakap benda sama. dan timbul la rasa dengki dan menyampah dalam diri orang tersebut. tak ke dia akan mendoakan yang bukan2 untuk kau. well, macam tu jugak bila kau tiap hari post tentang gambar korang dating ke mende. kau tengok maybe sweet giler ngop ngop. tapi bila orang tengok, macam tak sepadan je menatang dua orang nie. kan dah jadi satu doa.

aku rasa lebih baek berdiam diri. jangan buat orang menyampah. nak bergurau pun berpada pada. kang terbang penyepak ke muka.  

aku kekadang suka cerita pasal seseorang yang aku sayang. maybe untuk dijadikan CONTOH untuk yang lain *contoh supaya JANGAN jadi macam aku*. mungkin memang la ada keSWEETan yang cukup la tahap mangkuk hayun. keSWEETan yang mampu buat hidung berdarah. kebangangan apakah ini?

keSWEETan tanpa ada tambahan dari SETAN. tu lagi bagus.
jumpa mak bapak, mintak restu, kawen terus. lagi bagus. elak maksiat.
menangis SYAIIITOOONNN tengok muda mudi kawen muda.

sila baca kereta mayat

rasa macam MDPS *peribahasa* pulokkss. sila halakan mulut ke telingaku dan azan kuat kuat. mohon sedar~

nak jadi baek kena ada usaha baru boleh jalan. meh jadi baek sama2.

nak dengar bacaan surah yassin setiap malam khamis.
bateri henpon kong~

ilal liqa'




10 comments:

  1. mmg bdk skrg mcm tu kot, x matang lg tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin , atau pengaruh dr mana2. . :D

      Delete
  2. bercinta lepas nikah tu lebih indah :)

    ReplyDelete
  3. hee.. aisyah pilih bercinta lepas nikah. bru cinta high class ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah . .mmg high class pun . :D

      Delete
  4. haih penat dgn kiddos sekarang kan hish.
    Sama2 lah kita kan :D <3
    jom jom!!

    ReplyDelete
  5. btol2..jom raih cinta y lebih indah..cinta halal..^_^

    ReplyDelete
  6. Menengok kaki & tangan aje laaa hahahahha

    ReplyDelete
  7. Cinta pada yang takkan melukai,cinta yang abadi,cinta Illahi. :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!