Monday, 6 January 2014

Mr Nuffnang punya cerita

Assalamualaikum
aku bukak nuffnang macam biasa. sampai hati dia kata aku curang. aku tak curang pun dengan nuffnang. dah hantar tiket tadi, cepat jugak dia balas. dia kata sebab blog aku yang satu untuk contest tu jarang ada pengunjung. takut kira macam spam la. apa dia cakap pun aku taktau.

sedih GILAAAA

yang aku faham, jika masalah tu dah selesai, dia akan kembalikan status GLITTERATI aku dalam masa 4 hari. makaseh nuffnang. muah sikit. haha~

dan bila aku bukak nuffnang. keyword paling pelik pernah aku jumpa. apa benda yang kau nak cari tu?


CARA BUAT BABY YANG BETUL FULL MOVIE?????!!
makin pelik2 lak keyword semenjak dua menjak nie.

yang aku pernah post mengenai BABY cuma SINI dan SINI
pelikss.

semoga ALLAH lindungi kita.
ilal liqa'




14 comments:

  1. hahaha.. mcm mne ek nak letak nuffnag dkt blog? classic template tak leh ea?

    ReplyDelete
  2. haha mcam kelakar pulak..ouh opps maaf. takda niat pape..maybe sebab main keyword tu baby kot..yang lain2 suma pun turut senarai..huhu tak pasal2 jee kan..

    ReplyDelete
  3. Haha , yunc . akak pon dapat keyword tu kat nuff . tah sape laa yang mencari tue kan . Haha :3

    ReplyDelete
  4. akak punya lagi la pelik2.. xtahu la pulak akak ada buat entri pelik2.

    ReplyDelete
  5. adoi T_T
    keyword tu takleh belah hahah sabor jelah yeeee <3
    hihihihi
    baby and me sgt best hehehe :D

    nuff baik jgn risau huhuhu
    tunggu je 4 hari ;)
    mesti dia bagi balik heheh

    ReplyDelete
  6. @Naruha Atsuko xpsti gk 2.. sbb nuffnang bg kod gna template skrg... :)

    ReplyDelete
  7. @cik kiera ye ke kak? haha. . plik2 la kn.. :D

    ReplyDelete
  8. @Nurul Farahizzati slalunya mcm 2 la kn.. kita xbuat pun entry psl keyword plik2 2.. :D

    ReplyDelete
  9. @Akeyla Azmi haha.. yeahhh.. :D kita dh dpt blik pun.. thankss :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!