Friday, 10 January 2014

digital media

Assalamualaikum
aku ada jugak ambik kelas digital media. bagi aku kelas tu best sebab ada belajar apa yang aku minat. iaitu graphic design. muahaha. bermain dengan photoshop. dan aku pulak dah lama ada photoshop tapi baru tau guna dia dengan lebih mendalam.

selama aku ada photoshop nie, aku cuma tau buat stroke je. haha.

dalam kelas digital media memang banyak jugak belajar. rupanya best jugak godek2 photoshop nie ya. hehe. so korang tengok la hasil pertama aku godek2 photoshop. :)

1st artwork in Digital Media : Poster Pertandingan Bola Sepak
simple giler der. masa tu nak masukkan text pun aku taktau. hahaha~

2nd artwork in Digital Media : Poster Family Day JTMK 
*masa nie kira okay sikit dah, pandai main layer2 dan edit segala*

3rd artwork in Digital Media : Banner Majlis Konvokesyen
*masa nie pun okay jugak la. masih banyak yang perlu aku belajar*

dan paling latest 4th ARTWORK : cover magazine. *dah la ada muka sendiri* nyampah. haha
tapi sebab aku tak da copy dia jadi tak dapat la nak tunjuk. aku buat kat lab dan terus hantar.
sayang tak copy mak. memang simple giler sebab masa ciput. hehe.

nak godek2 lagi photoshop. macam best pulak. hee

ilal liqa'

2 comments:

  1. :D
    Wahhhh!!!!! Cantik gilaaaaaaaa
    bestnyaaa reti semua cemni.
    Sangat perfect ah :D
    Taknak buat tutor ke? :p
    hihihihi
    nice design sis!!!
    Sgt pertetto hihi

    ReplyDelete
  2. p/s: qilah click theschool n taylor's ;)

    ilal liqaa :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!