Thursday, 22 August 2013

suatu hari

Assalamualaikum

nikmati gambar :)



ilal liqa'

Saturday, 17 August 2013

Miku x Kaito

Assalamualaikum
nak membebel dan mencarut jap.
aku tengok story of evil sejak berabad lalu dan tengok berulang kali dan kali. muahaha.
aku minat vocaloid pun sejak berabad lalu. yang aku minat dalam vocaloid opcoz la Miku. aku pun minat Luka sebab dia no 3. my paveret namberrrss. aku pun minat rin dan len.

agaknya aku memang minat mereka semua la.
dalam anime vocaloid which is Story of Evil.
aku cian tengok miku dan kapelnya kaito.
muahaha. punyalah feeling giler tengok mereka dua tu.
aku pun suka gak Luka dan kapelnya yang berambut papel tu.

apsal aku tiba2 bukak cerita pasal anime kapel nie? bukan hape pon. adoii.

bila aku cari pasal Miku Couple. *which is aku sebenarnya cari pasal Miku dan Kaito*
tetiba keluar pulak gambar miku dan len. skandal apa? *anime je kot*
pastu cari lak pasal kaito. ada gak keluar cerita pasal meiko.
aku tak puas hati la. biasalah kan. aku kan pembawa prinsip setia. muahahaha. kalau aku dah suka dengan anime couple tu memang sepanjang masa aku nak dia kekal. hahaha. *mencarut dah*

seriously, anime couple sweet giler sampai berdarah hidung dibuatnya. *haraplah aku tak mencontohinya ya. wakaka*


ilal liqa' 


Friday, 16 August 2013

hari raya la derr

Assalamualaikum.
lama dah aku tak menaip kat blog nie. adomaakkk rindunye. naik bersawang blog aku. muahaha. banyak perkara nak aku ceritakan pasal diri aku sekarang. tapi agaknya korang mesti malas nak baca kan. memang lama dah aku tak buat entry. rindu nak buat banyak2 entry macam dulu. tapi apakan daya. aku takak masa sangat dah sekarang. nak online pun susah. berukban aku buat hal la pulak. wakaka. :P

alhamdulillah.
sempena raya nie aku dah dapat sebijik kamera nikon. bukan dslr yang mahal giler tu. setakat kamera kompak yang comel dan aku dapat dengan harga yang super berpatutan. muahaaha. walaupun tak dapat dslr nikon. kompak nikon pun jadilah kan.
aku beli nikon coolpix L27.


oklah . selamat hari raya maaf zahir dan batin. 
nanti aku update lagi. hehe. . :D
ilal liqa' :)