Tuesday, 24 December 2013

The Daily Reminder

Assalamualaikum
apa khabar korang semua? heeee. 
aku dah jatuh hati dengan salah satu youtube channel nie.


aku suka channel nie sebab banyak tentang Islam.
dan cara penyampaian yang sangat menarik hati aku. :)
aku rasa kan, memang dorang upload  video setiap hari. 
dah nama pun DAILY reminder kan. memang untuk mengingatkan. 
apa kata korang cuba tengok. mana tau jatuh cinta macam aku jugak. :P


nie video pertama yang aku tengok. cantik woooo~
apa yang dia kata tu buat aku ternganga, betui2. insaflah ko. 
sharing is caring. :3

ilal liqa'


3 comments:

  1. Thanks for sharing. Lepas ni boleh lah tengok sambil2 tu dapat perbaiki diri. :)

    ReplyDelete
  2. insya-Allah nanti Kak Hana tengok :) line kat hostel ni memanglah slow.. hee.. kena tunggu balik rumah

    ReplyDelete
  3. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!