Thursday, 26 December 2013

not perfect LOL

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh

don't try to judge me if you really don't know me.
i am not perfect. so fix me. 
may ALLAH forgive us.
may ALLAH bless us. 


ilal liqa'

4 comments:

  1. kita tak layak nak menilai orang lain.tak dek orang yg sempurna :)

    ReplyDelete
  2. Masalahnya kita sebagai manusia ni memang suka buat spekulasi kan? First impression yang agak teruk sahaja akan mengakibatkan orang lain cop kita dengan label-label buruk selama-lamanya! :(

    Manusia memanglah tak sempurna tapi berusaha ke arah kesempurnaan itu tak salah. Much more better kalau kita dah niat nak berubah compared to stay dengan sifat-sifat mazmumah tu.

    So, chill sista! :)

    ReplyDelete
  3. Yang menilai Itu Allah bukan manusia.Nobody is perfect.Klik nuff transition :)
    New Entri Updated : Long Time No See

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!