Monday, 9 December 2013

meja study

Assalamualaikum
kali nie aku nak show off haha~
nie meja study aku masa semester dua kat poli.
dulu masa sem 1 pun aku ada tunjuk macam mana meja study aku kan.
bagi aku, aku lebih semangat nak study bila meja aku bersih, kemas dan comel. 
a'ah, comel dan kemas paling penting. hahaha. aku tak suka tempat berselerak kecuali la masa exam atau kuiz, memab beterabur la barang aku atas meja. 







bantal comel tu aku hadiah dari GreenPanda. hehe~
aku bawak masuk poli sebab comel sangat :3

ilal liqa'


14 comments:

  1. air epal tu wajib ada ats meja ea?
    msti stok byk dlm loker ni ..huhu :)

    ReplyDelete
  2. Hmmm bestnya best. Tak sabar nak masuk U nanti tapi takut :(

    Btw jom join nie kak http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/mega-giveaway-by-mojatcerewetcom.html

    ReplyDelete
  3. comelnya meja :) hehe.. tapi yg paling akak suka fluffy Onigiri tu ;)

    ReplyDelete
  4. ktk poli ni?haha..kmk singgah follow sitok.. :)

    ReplyDelete
  5. wahh.. siap ade sabun lgi meja dia :)

    ReplyDelete
  6. @MG schmidt wajib ada. .blh release tnsion. .muahaha :D

    ReplyDelete
  7. @Qla Ndhrh mmg best. .xprlu tkt la. .nnt msti excited . . :)

    ReplyDelete
  8. @Naruha Atsuko comel kan? 2 hadiah dr greenpanda. . :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!