Saturday, 14 December 2013

macam cantik macam comel

Assalamualaikum
hello peoples. i am BudakVanilla. muahaha :3
no idea to make an interesting intro. today i'll write about the famous words nowadays. 'macam cantik je, macam comel je'. i don't know when i watched the video which is a girl talking about her eyes and keep talking with 'gediks' action "MACAM CANTIK JE, MACAM COMEL JE".

and now, she famous and her words is everywhere. what the heck. how peoples who acting weird and nonsense are become more famous and easily known nowadays?

The end of the world, more women become singers. and nonsense things keep overflow.
i really don't know this things gonna work. u wanna be known by many peoples and famous? make a video which shows ur stupidness and idiotness, then upload it on youtube, keeks and so on.

what happen to this society?
this stupidity is gonna influencing our future generation.
please stop making bad influences.

some peoples may not realize that social media have become dangerous things to future generation.
watch over ur children or brother n sister while they are online.
DON'T lets them watch PARODY. :3
except the good one.

what??!! hehe

ilal liqa'

5 comments:

  1. Setuju..ish..tak sukalah. Merapu je banyak. Siap tersenarai dalam ABPH itu yang tak tahan. Buat video mengarut2, lepas tu budak2 tengok, dia pun nak buat juga video macm tu, tak ke pengaruh negatif.

    p/s: Dunia akhir zaman.

    ReplyDelete
  2. Setuju..ish..tak sukalah. Merapu je banyak. Siap tersenarai dalam ABPH itu yang tak tahan. Buat video mengarut2, lepas tu budak2 tengok, dia pun nak buat juga video macm tu, tak ke pengaruh negatif.

    p/s: Dunia akhir zaman.

    ReplyDelete
  3. @Nurul Aini setuju , memg x suka , sometimes tu t'pikiaq jugk , industri muzik kta ni , yg suka tgih p'hatian d media sosial tu jugk laa yg dambil nyaa ish3 mc xda org lain daa .

    ReplyDelete
  4. dulu tak tahu gak apa video yang macam comel je, macam cantik je...lepas kawan tunjuk, baru tengok...erm, memang comel, memang cantik tapi lagi comel dan cantik kalau video tu tak over gedik...

    ReplyDelete
  5. hmm dah ramai dah...

    Bobo lah, Puteri Awani lah... Skrg ni, macam cantik , macam comel je pulak...

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!