Monday, 2 December 2013

Love you MR nuffnang :3

Assalamualaikum.
apa khabar manusia sekalian alam? aku tengah duduk tercongak depan laptop dan check encik nuffnang tadi. makin rajin pulak aku check nuffnang kebelakangan nie. thanks to nuffnang sebab banyak bagi  CPUV. muahaha. sejak tengok earning meningkat makin semangat lak nak update blog tiap hari. muahaha :P

kalau korang rajin dan baik hati, korang klik la iklan aku tu doploh kali ea. terima kasih. *puhahaha*

aku belum pernah cashout. setahun lebih berblogging baru tu je jumlah yang nuffnang aku dapat. hehehe. alhamdulillah. harap korang rajin la bernuffnang nie ye. bukan susah pun. aku pun bukan update sangat pun blog nie. kecian. dah berhabuk baru nak update. heheehhe :3

THANKS YOU MR NUFFNANG. moga cepat2 capai RM500
baru cashout. *tinggi angan2*
korang pun rerajin la klik nuffnang BV ya. 
kira memberi jugak tu. THANKS. :)

sampai sini saja dulu
ilal liqa'

18 comments:

  1. Wah :) banyaktu.Semoga impian tercapai hehe
    New Entri : 2000 Followers !

    ReplyDelete
  2. Wahh tahniah akak .. Kita baru dapat 50 sen je akak dah beratus .. Menabung :)

    ReplyDelete
  3. WAHH... Taniah.... moga cecepat jejak rm 500kan

    ReplyDelete
  4. pergh..dah byk tu...chaiyok2..

    ReplyDelete
  5. ok..tahniah -_- hehe..saya ucap tahniah pon x tahu knpa...hurmm..nufnang ni apa ek?apa gunannya mcm mana tuhh?
    *hehe..sorry banyak tanya mkcik niyyh

    ReplyDelete
  6. ya Allah, banyaknya! kite punya sikit gila. lagi 10 tahun rasanya baru boleh cashout. :(

    ReplyDelete
  7. @Afiqah Adzan akak memula dlu pun brpa sen je. .:D slmt mnabung. . :)

    ReplyDelete
  8. @Mime MF tgh berchaiiyok2 la nie. . heheh :D

    ReplyDelete
  9. @Ainur Izzati nuffnang nie kra cm iklan kt blog yg blh bg kta pndptn. . :3 xpndai pulak nk explain. .haha :D

    ReplyDelete
  10. @Izzaati alhadulillah. . :) xpe, teruskan menabung ye. . :)

    ReplyDelete
  11. @BudakVanillaBg pendapat? cashout segala tu apa? dpt duit ker tuhh? *sorry,baru nk kenal alam blog :D

    ReplyDelete
  12. @Ainur Izzati mmg cm2. .try google klu nk tau,. . :)

    ReplyDelete
  13. Wahh tahniah, banyak tu pun bukan senang nak dapat.

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!