Tuesday, 24 December 2013

KFC : chewy cheese

Assalamualaikum
aku dengan adik aku jenjalan masa cuti nie. muahaha. 
hilangkan bosan sementara aku masih ada kat sibu nie. 
hari hujan, so susah sikit nak pergi mana2 masa tu.
lepas penat jalan sekeliling parkson tu. dan perut pun lapar. 
so aku belanja la si adik nie makan kat kfc. 

aku dengan dia kongsi pesan
snack plate
cheezy wedges *wajib ada, heee*
pepsi untuk 2 orang
chewy cheese *menu baru kot, entah la. *

cheezy wedges faveret daku. muahaha.

tu dia CHEWY CHEESE harga rm4.90, untuk 6 ketul benda bolat nie. 

nampak sedap ek?

dah belah, tu dia, cheese. tapi rasa dia macam kurang sikit. 

not bad. nasib baek tak order banyak2. heee. 

easy drink easy go. chocolate caramel milk tea. RM6.90. *beli kat easy drink easy go* hee

syok makan makanan faveret gua. :3

gua lagi. muahahah~

adik gua -_-

cousin dan adik gua masa dalam keta nak balik rumah. 
makasih sudi tumpangkan kami balik rumah walaupun rumah kita sama je kan. haahah~

ada rezeki kita jalan lagi ya. :D
sampai sini saja :)
ilal liqa'



9 comments:

  1. setuju.. chewy cheese tu adunan dia macam kurang sikit rasanya..

    ReplyDelete
  2. Wah cheesy wedges tu... Sedap sedap! :D

    ReplyDelete
  3. Wah wah makan 'key eff cee" tu..*eh kenapa buruk bebenor bila eja macam tu*
    Terliur disini..haha

    ReplyDelete
  4. kita pon kelmarin makan kfc jugak.hihi :)

    ReplyDelete
  5. tak pernah try lagi kfc baru tu. haha. ehh sama je muka dia dgn adik :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!