Wednesday, 18 December 2013

hari ini rabu

Assalamualaikum.
hari nie rabu kan? tadi petang aku ada skuasy. kekadang mood takda macam bangang je aku pergi mana2. macam terpaksa *bangang bahasa kasar dia kot*. pergi skuasy tadi, mood bangang datang. aku memang benci bila mood takdak nie. jenjalan sorang2 pergi pusat sukan bawak mood bangang. 

dan tetiba bila sesi berlari lari masa skuasy tadi, lebaq pulak senyuman aku, macam best je berlari lari macam kanak2 riang dalam gelanggang skuasy tu. haha. aku suka berlari lari tapi sebab senang penat. aku malas dah. tak aktif betul kan aku. 

*remember* typo aku derr. 

kekadang bila aku rasa sedih2 dan sunyi sangat. aku percaya ALLAH selalu ada. lagipun kita bukan sendirian, ada malaikat pencatat dosa dan amal yang selalu bersama kita. hmm. aku sunyi weii. cemburu tengok orang lain. cemburu cara baek. :')

ini aku dengan geng monsterz. hee~
masa nie pagi2 nak g kelas. haha. sempat menyempat snap gambar.
blog nie memang dah jadi tempat aku meluah perasaan. jadi jangan heran.

ilal liqa' 


3 comments:

  1. aku pun kalau dtg mood bangang habis la hari tu....punah ranah...tpi try take a deep breath

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!