Monday, 16 December 2013

BudakVanilla syok sendiri layan metal

Assalamualaikum.
aku memang selalu syok sendiri. muahaha. kekadang ketawa sorang2 depan laptop. memang syok sendiri la. seriously aku suka layan diri sensorang. duduk diam2 depan laptop, baca entry best, sambil sumbat earphone dalam telinga *dengaq lagu metal* dan menyanyi dengan suara kecik. kekadang aku layan zappel setin macam dalam gambaq. perrgghhh. berangin tekak.

aku dengaq lagu metal dan rock? yup, sebab aku rasa lirik dia lebih bermakna lagi dari lagu kpop dan pop2 semua tu. dalam menaip entry nie aku tengah layan lagu LOST by avenged sevenfold. memang bermakna lyric dia, aku suka yang slow2 and simple je. btw aku banyak minat band macam linkin park, system of a down, sum41, redjumpsuit apparatus, the used, dan band yang setara dengannya. heee.  kalau dah part heavy metal tu tolak tepi sikit. muahaha. :3

dengar lagu apa2 boleh je. asal tak melalaikan. seriously aku lebih suka lelaki yang nyanyi dari perempuan. entah kenapa.

meh layan gambar yang tiada kaitan dengan apa yang aku cerita tadi. muahaha.

peneman di kala duka suka segala

choki2 yang aku dapat bagi tadi. kawan bagi. :)

meh layan blog sesama. :D

ilal liqa'

7 comments:

  1. Hmm, boleh ke sambil baca blog sambil dengar lagu?

    Abe takleh, rasa bingit pulak. hehe

    ReplyDelete
  2. best kan syokkan diri sendiri.. xde orang kacau.. hehe...

    ReplyDelete
  3. wow. dgr lagu SOAD

    for me lagu2 rock / metal ni bleh bagi sumber inspirasi utk dsgn. hehe

    meh nak tmbah lagi.

    ce dgr all time low n sum 41

    ReplyDelete
  4. Ufufu.. 60/100 saya lebih kurang ngan entry di nih..

    ReplyDelete
  5. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!