Sunday, 17 November 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Assalamualaikum
emmm. macam cantik jewww. emmm mmmm. macam comel jewww. eeeee nyampah nyee. hahha. :D hari nie aku nak join satu segmen yang bisa bikin korang semua meroyan sampai aku pun temeroyan sekali. puahahaa. aku bosan la kan. so aku nak join semua segmen pada cuti nie. inshaALLAH..

http://www.bicaramakdara.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
nie la punca kemeroyanan aku *errkkk. hehe. MakDara yang super ohsem. kita nak join segmen mak dara tu. miahahaha :D

1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini. *besar gedabak dah aku tempek2*
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe" *aku dah try focus mata nie hah* hehee
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye.

besar gedabak aku bagi gambar nie hah :D
mata tak bersalah shin chan.
dan penumbuk tangan besi menunggu bagi sesiapa yang kuajaq.
no COPYCAT ok. nak rasa penumbuk nie? 
berani2 la copy entry2 blog aku. 
ALLAH maha ADIL ya :)

ilal liqa :)




33 comments:

  1. Hehehe mcm comey jer.. Mmg comel ponnn.. Terima kasih kerana sudi join segmen mak dara ni ye.. Nntkan entry istimewa dr mak dara ya

    ReplyDelete
  2. Hehehe mcm comey jer.. Mmg comel ponnn.. Terima kasih kerana sudi join segmen mak dara ni ye.. Nntkan entry istimewa dr mak dara ya

    ReplyDelete
  3. macam comel jeerr.. hehehe.. good luck dear :)

    ReplyDelete
  4. @❤ Si Budak Vanilla ❤

    ahaha. itu bukan comel syg, itu disaster da tu. ahahaha

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama

    http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  6. Haii. datang dari segmen yang samaa ^^ http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  7. hehe...
    mcm comel je penumbuk tu ..hehe
    gud luck
    MG bw here n folow skali la ea .hehe

    ReplyDelete
  8. amboi cengeih aih??hihi dtg dari segment yg sama

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan..

    datang dari segmen yang sama.

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  11. @adzairdawati makdara thanks makdara. . :) hehehe. . :D kita mmg slalu support makdara. . :)

    ReplyDelete
  12. @Puan Gojes comel la. .comel sgt smpai disaster. .hehehe~ :D

    ReplyDelete
  13. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari segmen yang sama
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari segmen yang sama
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  17. Salam singgah Budaksukavanilla..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la..

    http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  18. singgah dari blog Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/keywords.html
    happy blogging..

    Jemput join jugak MINI GA saya
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  19. mata dia mmg comey..
    comey yg garang ni..
    hehe..
    shark dtg dr segmen yg sama

    http://citershark.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  20. singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  22. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  23. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  24. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen sama . good luck ^^
    http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  26. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!