Wednesday, 20 November 2013

merajuk ngan bapak

Assalammualaikum
muka ketat macam muka seposen doploh sen. semalam aku merajuk ngan bapak sebab dia tak jadi bawak aku gi mall kecik tu. aku nak keluarkan duit buat belanja. dah cantik2 comel2 aku kemas dengan pakai tshirt, cardigan, tracksuit serta bertudung bawal dan berselipar jepun, dan paling hancuss aku dah duduk dalam kereta dan hari pun hujan2 renyai2 budi bahasa. dapat pulak tak jadi.

ape lagi, anak dara yang over manja nie *takde pun manjanye pon adooooii* bedesap desup berlari naik atas dan menangis dalam bilik. ALLAH, mudah sungguh aku menangis. hahahaha~ bapak aku sebenarnya ada urusan. tolong orang la kan. aku nie lak jenis mudah menangis. seriously aku bila marah dan tak dapat pun nak luahkan, aku akan menangis senyap2. bukan bising2 ya.

pastu bila bapak balik rumah, bapak tanya jadi tak pergi. aku kat bilik tekup muka guna bantal, pura2 tido la kononnya. dan adik aku dengan bangganya dan bengapnya kata kat bapak "KAKAK MERAJUK SEBAB TAK JADI JALAN" amende la budak nie. kacau line orang nak merajuk.

aku betol2 tertido pastu dan terbangun balik lewat malam sebab mesej. pastu bapak tanya la apa2 yang patut. *takdak kaitan dengan hal aku merajuk pun* aku jawab macam biasa je. tak elok merajuk lama2 tau. sedih bapak aku nanti. muaahahahah :D maafkan anakmu ini bapak. hehehe :D

habis cerita pasal merajuk.


 
aku tengok kucing nie macam style MatLutfi lak. muahaha

ilal liqa' :)



No comments:

Post a Comment

drop a comment~
arigatouuu!