Thursday, 21 November 2013

Gel Tint IN2IT

Assalamualaikum
nie benda yang aku slalu guna letak kat bibir.
benda nie macam lipt tint. teksturnya ringan.
tak melekit macam lipstick dan lipgloss. 
warna pun simple je. sesuai untuk orang yang simple macam aku. :D
aku suka pakai nie sebab macam pewarna bibir je
dan dijamin selamat. :3

Gel Tint IN2IT

packaging dia simple je kan :)

nie warna dia. aku suka guna dua2. :3

senang guna nie. calit sikit kat bibir :)

gel tint nie boleh didapati kat watson, guardian dan sebagainya 
dengan harga yang berpatutan iaitu rm9.90. boleh tahan kan harga dia. :) semua boleh beli lagi. hehe

ilal liqa'
sekian saja. :3

7 comments:

  1. macam best ni! colour pon lawa. :D

    ReplyDelete
  2. macam menarik jer ni... boleh cuba ni...tak pernah lagi cuba brand ni...

    ReplyDelete
  3. Emmm cam best jer ni...
    Wekend nk g cari hehe...

    ReplyDelete
  4. Nur pakai bedak die jew...bedak die mmg bgs...huhu

    ReplyDelete
  5. macam nak try tapi baru je beli lip balm 3. Banyak sgt nk tempek kt bibir ni :3

    ReplyDelete
  6. hehe.. mcm best je.. mcm best je.. boleh la beli untuk temankan baby lips akak.. hekhek..

    ReplyDelete
  7. ada berapa colour ye ...

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!