Friday, 22 November 2013

Dilamar Sponsored Advertorial

Assalamualaikum
aku taktau nak rasa gembira ke sedih ke. entah la. muahaha. :)
aku nak mintak pendapat korang. advertorial nie betol ke tak ea? aku takut kena tipu.
bila aku check emel petang terkejut lak aku dapat emel tentang advertorial. korang dapat yang macam nie tak?

baca apa dia nak. betol ke nie?

siap bagi alamat bagai. 

then aku nak mintak pendapat korang. patut ke aku bagi details tu. :3
aku sangat mengharapkan pendapat korang. THANKS. 

ilal liqa :)

5 comments:

  1. try la dulu..
    lom cbe lom thu..
    da cbe pasti masyuk :)

    ReplyDelete
  2. bukan spam kot. lagipun diorg x minta no.akaun bank dan password skali..erkk XD

    rasanya kalo dah berkenan, boleh la reply. mana tau rezeki advertorial. kalau rasa x nak ditipu, baik diorg bayar dulu, baru kita buat ads.

    ReplyDelete
  3. Betul..boleh cuba sebab dia tak minta apa2 maklumat sulitkan..mcm password, account number and so on. Jadi boleh lah try. Cuba juga google nama syarikat tu. Tengok juga alamat email yang dia gunakan. Email free ke berbayar. Dari situ dapat juga kita agak, sama ada spam dll. ^____^

    ReplyDelete
  4. wahhhhh tahniahhh tahniahhhh :) apa kata try je dulu. sebab semua yang dye mintak tuh benda yang berkaitan dgn blog. belum cuba belum tahu kan ? goodluck awak :)

    putry singgah sini :)

    http://lovelytasya32.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kalau nak senang, try google psl ni, maybe ada blogger lain pun dpt...

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!