Friday, 18 October 2013

Final Exam Beberapa Hari lagi. .:)

Assalamualaikum


apa khabar korang semua? lamanya aku tak buat entry. final exam kira hampir seminggu je lagi. :)
wish me luck guys. heheh. apa yang aku ambil dalam final exam untuk semester 1 nie adalah:

computer hardware
programming principle
computing essentials
mathematics.

paling memeningkan kepala aku adalah programming principle sebab belajar pasal c++ dan belajar coding tu.
pening doooeee. muahaha. tapi best jugak sebab memang mencabar otak aku untuk berfikir dengan kreatif lagi inovatif.
computer hardware lak boleh tahan susah jugak. sebab kena tau banyak pasal pekakas dalam komputer.
korang pun mesti tau macam mana nak troubleshoot apa2 kalau ada masalah dengan komputer,
dalam subjek computer hardware nie pun korang ada belajar tentang macam mana nak handle customer :)

seriously.
i fall in love in this course.
information technology and communication (programming) <3
diploma teknologi maklumat dan komunikasi (pengaturcaraan)

walaupun memula dulu aku macam nak taknak je belajar tentang nie.
tapi bila dah dapat banyak ilmu tentang programming.
aku makin suka lak.  :D
biasa la kan. tak kenal maka tak cinta. :)

agaknya aku akan bercita-cita menjadi software developer drpd jadi technician. muahaha. tinggi cita2 aku. heheh :D


muahaha. sampai cnie saja dulu ya.
ilal liqa' :)

16 comments:

drop a comment~
arigatouuu!