Thursday, 26 September 2013

Life of being a student :)

Assalamualaikum. 
kali nie aku tak cakap banyak. biar gambar yang bercerita. cewah. hahaha~

study kat cafe sementara menanti test matematik. :)

suasana meja study aku bila dah mula nak test, quiz bagai. muahhaa~ aku study derr. .

benda yang wajib ada bila aku pergi kelas. minyak cap kapak tu. hehehe~
aku kalau pening2 atau ngantuk2 dalam kelas cepat2 aku sapu minyak tu kat dahi atau kawasan hidung biar panas dan lega. muahaha. ~

makanan students. wakaka. takla makan tiap hari. ada gak aku makan nasi. hehe. 
mee cup/ apollo/ milo panas :D

sampai sini saja. 
ilal liqa' :)


16 comments:

  1. teringat zaman didiey study dulu..rinduuuu

    ReplyDelete
  2. Biar bersusah2 dahulu..nanti bersenang2 kemudian...

    ReplyDelete
  3. OK,mmg nmpk sgt seorang student...hahaha

    ReplyDelete
  4. saya tak merasa lagi benda gini. mungkin suatu hari nanti. heee :D

    ReplyDelete
  5. The best moment in your life is being part of student :)

    ReplyDelete
  6. Dah hampir 10 tahun meninggalkan zaman student..tp, serius..memang merindui saat bergelar student & bersengkang mata study last minit & buat assignment last minit.. :-p

    ReplyDelete
  7. wowww...meja 2 terbaik la =) cmni bru btol2 study..kena ada kitkat juga..bru dpt berehat bersama kitkat he3

    ReplyDelete
  8. urm..rindu masa masa study dulu T.T

    ReplyDelete
  9. rajin adik rajin
    rajin labelajar
    bila besar nant
    boleh tunjuk ajar...hehe

    salam kenal..auntie follow sini

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!