Sunday, 8 September 2013

LDR Long Distance Relationship

Assalamualaikum
aku bukan minah perfect yang sweet. hanya dia yang tau aku nie camna. *dia belum tau aku nie camna* muahaha. 3 tahun aku kenal dia kot. sejak form 3.
hubungan kami dah lama. tapi rasa macam baru semalam kenal. wakaka. aku masih lagi rasa awkward yang teramat bila on the phone with him. donno why.

aku mintak maaf kalau apa2 yang aku buat yang dulu atau sekarang banyak sakitkan hati kau. :(
akuuuuu.
bodoh sangat. :'(

seriously.
this relationship so sweet.
even jauh2. ia mengajar kita erti setia dan saling jujur antara satu sama lain.
walaupun terkadang ada masanya kita saling berbalah.
but it still sweet doe.
:)


8 comments:

  1. http://mrsexotic.blogspot.com/2013/09/segmen-hi-there.html Jom join ! tempat pertama dapat top up RM5 Maxis! ^_^

    ReplyDelete
  2. cinta jarak jauh ni mang besz hehehe..hope kekal ye.

    ReplyDelete
  3. LDR? hehe... facing its since 2011.. kat situlah trust and loyal paling penting.

    ReplyDelete
  4. LDR x besttt..dah dkt 6 tahun LDR..kalo berbulan2 xjumpa msti nak kne jgk gaduh2..even mslh kecik..T_T

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!