Friday, 20 September 2013

Final Exam is around the corner

Assalamualaikum.
apa khabar readerz semua? :D 
aku sihat je sebab memang aku sihat. alhamdulillah.
semenjak dua menjak nie banyak pulak aku post tentang diri aku sendiri kan. 
muahhaha. biasala kan. dah nama blog aku yang punya. :)

ok2. ku nak cerita pasal final exam. 
final exam memang dah dekat sangat dah sekarang. 
tinggal beberapa minggu je lagi kot. 
nervous giler doe. 

bagi aku subjek paling susah nak faham adalah Computer Hardware.
bukan apa pun, cuma aku nie paling susah nak kenal benda dalam komputer tu.
dahlah macam2 nama. pelik2 lak tu. 

sampai sini je la cerita aku dulu. 
insyaallah aku akan sambung lagi. :)
ilal liqa' :)



8 comments:

drop a comment~
arigatouuu!