Friday, 16 August 2013

hari raya la derr

Assalamualaikum.
lama dah aku tak menaip kat blog nie. adomaakkk rindunye. naik bersawang blog aku. muahaha. banyak perkara nak aku ceritakan pasal diri aku sekarang. tapi agaknya korang mesti malas nak baca kan. memang lama dah aku tak buat entry. rindu nak buat banyak2 entry macam dulu. tapi apakan daya. aku takak masa sangat dah sekarang. nak online pun susah. berukban aku buat hal la pulak. wakaka. :P

alhamdulillah.
sempena raya nie aku dah dapat sebijik kamera nikon. bukan dslr yang mahal giler tu. setakat kamera kompak yang comel dan aku dapat dengan harga yang super berpatutan. muahaaha. walaupun tak dapat dslr nikon. kompak nikon pun jadilah kan.
aku beli nikon coolpix L27.


oklah . selamat hari raya maaf zahir dan batin. 
nanti aku update lagi. hehe. . :D
ilal liqa' :)



4 comments:

  1. selamat hari raya dan maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  2. kali pertama singgah sini terus follow. blog cantik & kemas. selamat hari raya.;)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!